skip to Main Content

S’amplia el termini d’inscripció al Showcase de Pilots

La revista online Serielizados i el Festival Zoom s’uneixen per a crear el primer showcase de pilots de ficció. El que serà una tarda de projeccions d’una selecció dels projectes més interessants de la ficció televisiva emergent.
Després de l’exhibició del primer capítol de cada proposta, un panell d’indústria d’alt nivell format per creadors, productors, televisions i crítics donaran la seva visió i recomanacions personalitzades a cada projecte en concret.
Un feedback personalitzat que seria molt complicat de rebre si no fos per una iniciativa pionera com aquesta. Tantmateix i maximitzant aquesta oportunitat que suposa el showcase, s’habilitarà un espai distès on es proudeixi una trobada entre el nou talent i els experts. Un “meet the expert” pensat per a alimentar possibles sinergies, fent que les idees i els projectes flueixin.
La 12ª edició del Zoom aterra a Barcelona de la mà de SERIELIZADOS (creadors del Primer Festival de Sèries de Barcelona) amb un projecte ambiciós: el showcase de pilots de ficció. Una aposta per donar visibilitat a la ficció més interessant i apropar els nous creadors a la indústria audiovisual.

Entra aquí per realitzar la inscripció.

El termini per inscriure els pilots s’ha ampliat fins el diumenge 9 de novembre a les 23:59h. La selecció de pilots s’anunciarà el 17 de novembre.

 

Back To Top
×Close search
Search