skip to Main Content

Movistar+ participa en el Festival Zoom amb les #SesionesMovistarPlus

Un any més Movistar+ participa al festival Zoom dins de les seccions Zoom Series i Zoom Class. Fruit de la col·laboració de Movistar+ es projectaran dos capítols de la sèrie original de Movistar+ La Zona, creada per Jorge i Alberto Sánchez-Cabezudo que narra els esdeveniments que passen tres anys després d’un gran desastre nuclear al nord d’Espanya, amb la participació d’actors com Eduard Fernández, Álvaro Cervantes, Emma Suárez, Juan Echanove i Carlos Bardem, entre d’altres.

El Festival Zoom i Movistar+ també pre-estrenaran els dos primers capítols de la sèrie Vergüenza, protagonitzada per Javier Gutiérrez i Malena Alterio, una divertida comèdia sobre una parella que sempre acaba sentint vergonya de les seves situacions. 

Finalment, dins d’una sessió Zoom Class i dins d’aquesta col·laboració, podrem descobrir
 com va sorgir La Búsqueda, el nou programa de #0, el canal exclusiu de Movistar+; la idea, com es va rodar i les particularitats de la sèrie, que ens mostra indrets remots, de difícil accés i molts cops inexplorats de la mà de Diego Cortijo, un policia nacional que ha realitzat expedicions a Paititi (Perú), Yonaguni (Japó), Xibalba (Mèxic) i Thule (Groenlàndia). 

La 15a edició del Festival Zoom tindrà lloc del 21 al 26 de novembre a Igualada i Barcelona. Una cita imperdible per a tots els amants de la ficció per a televisió de Catalunya, l’Estat espanyol i d’arreu del món. 

Back To Top
×Close search
Search