skip to Main Content
En Marxa El 3r Talent Campus De Formats De Televisió Organitzat Per Zoom Festival

En marxa el 3r Talent Campus de Formats de Televisió organitzat per Zoom Festival

Ja estan obertes les inscripcions per participar al 3r Talent Campus de Formats de TV organitzat per Zoom Festival, el Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya, que celebra la dissetena edició entre els dies 26 de  novembre i 1 de desembre de 2019, a Igualada i Barcelona. Una oportunitat per desenvolupar idees pròpies de nous formats per a la televisió o altres canals amb el guiatge i la col·laboració de professionals del sector. Totes aquelles persones que hi vulguin participar ja poden presentar els seus projectes a la web del festival Zoom (https://www.zoomfestival.org/talent-campus/).

De totes les propostes presentades se n’escolliran com a màxim dotze, que podran participar en una estada formativa a Igualada, en què podran assistir a les ZoomClass matinals impartides per professionals de formats de televisió i a sessions tutorials personalitzades a les tardes, els dies 28 i 29 de novembre. A més, els participants podran presentar el seu projecte en un pitching davant la indústria (televisions i productores), i podran assistir a la Gala de Cloenda i Lliurament de Premis del Zoom Festival, el dissabte 30 de novembre.

En aquesta edició, els participants podran comptar amb l’assessorament de Toni Marín i Mario Daza, productors de programes de grans cadenes de televisió a nivell nacional i internacional.

Per més informació sobre el Talent Campus de Formats de TV, podeu consultar la web del Zoom Festival.

Back To Top
×Close search
Search