skip to Main Content
Les Zoom Class Arriben A Barcelona

Les Zoom Class arriben a Barcelona

Els dies 27 i 28 de novembre tindran lloc a l’auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Universitat Ramon Llull) de Barcelona quatre Zoom Class, organitzades pel Festival Internacional de Continguts Audiovisuals Zoom Festival.

Les Zoom Class són classes gratuïtes impartides per professionals del sector audiovisual on es tracten temes específics i actuals entorn els formats de televisió i la ficció. Estan adreçades a estudiants o professionals del sector que vulguin aprofundir els seus coneixements en el món de la televisió i els formats.

Inscripcions: zoom@zoomigualada.org /93 803 07 63

A Barcelona tindran lloc les següents Zoom Class:

“Quan arribin els marcians”

27 novembre | 16:30 – 18:00 | Auditori Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Universitat Ramon Llull)

Quan arribin els marcians, els haurem d’explicar moltes coses perquè, si no, no hi haurà manera que entenguin el que es trobaran. I si la cultura ens defineix i ens diferencia com a éssers humans, els ho haurem d’explicar bé perquè no ens confonguin amb els ximpanzés.”

Ens ho explicarà la mateixa directora Esther Rodríguez, acompanyada d’altres redactors del programa de TV3.

“Mónica y el sexo”

27 novembre | 18:30 – 20:00 | Auditori Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Universitat Ramon Llull)

Després de 16 anys, Mónica Naranjo i la seva parella se separen. Amb tota una vida per davant per a experimentar i retrobar-se amb si mateixa, crida als seus amics Ana i Miguel (dos absoluts desconeguts per al gran públic) i els proposa rodar una sèrie documental que l’ajudi a deixar veure la dona que hi ha darrere del personatge, redescobrir-se i veure diferents maneres d’entendre el sexe al voltant del món.

Amb els directors, Ana Joven i Miguel Bosch que explicaran el programa, un programa original i divulgatiu sobre el sexe.

“Humor català vs humor vasc / APM? vs Euskoterapia”

28 novembre | 16:30 – 18:00 | Auditori Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Universitat Ramon Llull)

Dos programes d’entreteniment: l’APM? de TV3 i Euskoterapia de ETB es veuran les cares per desgranar els dos formats d’humor. A una banda del ring: l’AMP? amb el seu director Guillem Sans i Edgar Ballaín, guionista. I a l’altra, Euskoterapia amb María López i Teresa Ibáñez, productores de Newmedia Audiovisual.

“The Hungover Games”

28 novembre | 18:30 – 20:00 | Auditori Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Universitat Ramon Llull)

Un grup d’amics és seguit per les càmeres en una nit de festa. Al matí descobriran que realment estan participant en un concurs i que tenen l’oportunitat de guanyar un premi en efectiu si poden sortir del llit i realitzar un conjunt de desafiaments.

Format innovador que s’emet per Channel 4 al Regne Unit. Amb Ben Gale, productor executiu de Llittle Gem.

 

Consulta totes les Zoom Class: https://www.zoomfestival.org/activitats/zoom-class/

Back To Top
×Close search
Search